Кримінал

Двоє рибалок наловили риби на 41 тисячу гривень

Два рибалки, перебуваючи на річці Стрижень, що протікає в місті Чернігів та відноситься до регіонального ландшафтного об’єкту природно-заповідного значення «Ялівщина», і є територією природно-заповідного фонду України, в порушення вимог чинного законодавства України, без належних документів та відповідного дозволу, за допомогою заборонених знарядь лову здійснили незаконний вилов риби цінних видів кількістю 28 рибин, зокрема карася сріблястого, плітки, окуня.

Про це повідомляє Екоінспекція.

Екоінспекцією у Чернігівській області здійснено розрахунок розміру шкоди, завданої навколишньому природному середовищу незаконним виловом водних біоресурсів на загальну суму 41 тис. 262 грн..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжинські поліцейські затримали автомобільного крадія

У межах реалізації представницьких повноважень прокуратурою заявлено позов в інтересах Державної екологічної інспекції у Чернігівській області до місцевих жителів про відшкодування шкоди завданої незаконним виловом риби на суму 41 тис. 262 грн..

Рішенням Деснянського районного суду міста Чернігова позовні вимоги в інтересах Екоінспекції у Чернігівській області задоволено в повному обсязі та стягнуто до бюджетів суму завданої шкоди. На сьогодні одним з порушників природоохоронного законодавства повністю сплачено шкоду, якої завдано природі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button