Культура

На сцену філармонії повернулася розважальна програма “Венздей проти Барбі”

17 серпня, під час казкового місяця у Чернігівському обласному філармонійному центрі, знову зійшлися у музичному двобої готичний нуар з рожевим гламуром. На сцену повернулася розважальна програма для дітей та дорослих “Венздей проти Барбі”.

Що буде, коли рожево-гламурні Барбі і Кен – у своєму стилі – хочуть здружитися з похмурою Венздей і всією ексцентричною сімейкою Аддамсів? Дотепні жарти, чудова музика у виконанні солістів філармонійного центру, неймовірні танці – шоу “Венздей проти Барбі” традиційно подарувало глядачам по-справжньому гарний настрій літнього дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу вогнеборці ліквідували 7 пожеж на Чернігівщині

У розважальній концертній програмі взяли участь солісти філармонійного центру та артисти Театру танцю “Екватор” Анна Михневич, Дар’я Михневич, Артем Коптель, Богдан Тонкошкурий, Марина Маккей, Ілля Латиш, Яна Сидоренко, Ксенія Трубіна, Світлана Примак,  Катерина Велика, Тетяна Герус, Світлана Києвицька, Світлана Кугук-Головач, Ольга Кузьменко, Ангеліна Костенко, Дмитро Костенко. Режисери-постановники — Олександр Сєроштанов та Марина Маккей; хореограф — Катерина Велика.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру

фестивалів та концертних програм

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button