Суспільство

Призначено нового керівника Козелецької окружної прокуратури

Керівник Чернігівської обласної прокуратури Станіслав Гущесов представив колективу Козелецької окружної прокуратури нового керівника – Сергія Сороку.

Станіслав Гущесов зазначив, що Сергій Сорока тривалий час працює в органах прокуратури і має достатній досвід для забезпечення належної реалізації функцій прокуратури та виконання покладених на нього обов’язків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівка хотіла отримати «грошову допомогу», натомість втратила майже 40 тисяч гривень

«На сьогоднішній день першочерговими завданнями є забезпечення фіксації та розслідування воєнних злочинів держави-агресора, викриття зрадників і колаборантів. Також необхідно зосередити зусилля на боротьбі зі злочинними угрупованнями, незаконним обігом підакцизних товарів, діяльністю шахрайських «кол-центрів», запобіганні злочинам у бюджетній та земельній сферах», – зазначив керівник Чернігівської обласної прокуратури.

У свою чергу, Сергій Сорока подякував за довіру та запевнив, що спільно із колективом докладе максимум зусиль для ефективного виконання поставлених завдань у цей важкий для країни час.

Довідково: Сергій Сорока народився у 1987 році. Закінчив Одеську національну юридичну академію та Національну академію прокуратури України. В органах прокуратури з 2011 року. Дотепер обіймав посаду заступника керівника Козелецької окружної прокуратури.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівська обласна прокуратура

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button