Кримінал

Зарубав 67-річного сусіда сокирою: на Чернігівщині затримали підозрюваного у вбивстві

Ввечері 30 серпня до правоохоронці в надійшла інформація про тіла чоловіка.  Виявилось, що чоловіка зарубав сокирою сусід під час сварки.  Співробітники Прилуцького районного відділу поліції розшукали та затримали чоловіка, якого підозрюють у скоєнні злочину.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Під час огляду місця події за участі судово-медичного експерта було встановлено, що тілесні ушкодження 67-річного чоловіка вказували на кримінальний характер події.

В результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що конфлікт між потерпілим та його сусідом виник під час спільного відпочинку. В ході конфлікту зловмисник завдав чоловіку декілька ударів сокирою по голові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські школи, крім однієї, розпочнуть новий навчальний рік очно

Співробітники кримінальної поліції встановили та розшукали зловмисника. Ним виявивсь 41-річний мешканець Срібнянської громади.

З місця події поліція вилучила знаряддя злочину – сокиру та інші речові докази.

Підозрюваного затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий поліції під процесуальним керівництво Прилуцької окружної прокуратури розпочав провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button