Кримінал

Правоохоронці оприлюднили відео обшуку в житлі чернігівця, який вчиняв диверсії (Відео, Фото)

У помешканні 44-річного чернігівця, який здійснював на замовлення російської фсб диверсійні дії на території області, правоохоронці виявили незаконне зберігання зброї та речовини, схожої на наркотики, а також телефон і комп’ютерну техніку з доказами протиправної діяльності. 

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили вісім гранат, два споряджені магазини до автоматичної зброї, дві димові шашки, чотири мобільні телефони та комп’ютерну техніку, а також розфасовану в пакети речовину, що схожа на наркотичну. Вилучене направлено на проведення експертних досліджень. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наводив ракети на Чернігів: СБУ затримала 44 річного працівника місцевого заводу, завербованого фсб

У мобільних телефонах правоохоронці виявили листування чернігівця із замовником щодо підпалів й інших об’єктів на території області.

Наразі чоловік затриманий, йому повідомили про підозру у диверсії та державній зраді. Фігуранту загрожує довічне позбавлення волі. 

Крім цього, вирішується питання щодо повідомлення про підозру за частиною 1 статтею 263 Кримінального кодексу України, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button