Суспільство (відео)

«Ти не самотній(-я)»: у Чернігові студенти організували флешмоб, аби привернути увагу до проблем насильства в суспільстві (Відео)

Флешмоб під назвою «Ти не самотній/Ти не самотня» в Чернігові організували студенти НУ «Чернігівська політехніка». Головна мета масової акції – привернути увагу чернігівців до питань гендерно зумовленого та домашнього насильства.

«Метою цього флешмобу було донесення до містян такої проблеми, як домашнє насильство, що не можна цього замовчувати. Ми розказуємо про те, куди можна звертатися, де можна отримати правову допомогу, а також – чим ми можемо допомогти постраждалим»,- Ольга Мельник – начальниця відділу зв’язків із громадськістю патрульної поліції в Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одному з мікрорайонів Чернігова на добу відключать воду

Флешмоб став завершальною частиною реалізації в Чернігові проєкту «Безпечний дім», що тривав протягом двох місяців і був проведений у кілька етапів, серед яких: організація навчання для зацікавлених студентів і проведення тематичних заходів для учасників проєкту та всіх охочих.

«Це є проєкт із запобігання гендерно зумовленому та домашньому насильству. Реалізовувався він протягом двох місяців у нашому місті»,- Алла Нітченко – координаторка проєкту «Безпечний дім»; доцентка кафедри правоохоронної діяльності та загальноправових дисциплін НУ «Чернігівська політехніка».

«Пройшла навчання в цьому проєкті «Безпечний дім», це вкотре допомогло мені зрозуміти, що вибір є і він завжди за нами, що потрібно не мовчати, а діяти, тому що ми всі – рівноправні»,- Катерина Павлунька – студентка НУ «Чернігівська політехніка».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Таліна Тарасенко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button