Кримінал

У шість разів вище граничного: на Чернігівщині поліція затримала нетверезого водія вантажівки

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції відділення №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції зупинили вантажівку, якою керував п’яний водій. Тест на сп’яніння показав 1,19 проміле алкоголю, чоловік має сплатити штраф.

Про це повідомляє Поліція Чернігівського району.

Під час патрулювання на автошляху між Черніговом та Городнею поліцейські сектору реагування патрульної поліції зупинили вантажівку. Правоохоронці мали на меті перевірити дотримання водієм встановлених обмежень на рух вантажівок в умовах спеки, крім таких, що перевозять швидкопсувні продукти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові нетверезий водій намагався втекти від патрульних (Відео)

При спілкуванні з патрульними водій виявив ознаки алкогольного сп’яніння. На місці події, у встановленому законом порядку, поліцейські провели тест стану правопорушника за допомогою приладу Drager. Апарат показав, що вміст алкоголю в крові водія сягав 1,19 проміле – у 6 разів вище за гранично допустиму межу (0,2 проміле).

Правоохоронці відсторонили правопорушника від керування автомобілем та склали на нього адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 КУпАП (керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння).

Поліція закликає водіїв дотримуватись правил дорожнього руху та не сідати за кермо у стані сп’яніння.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button