Суспільство

На Чернігівщині патрульні виявили нетверезого водія за кермом

Поліцейський патруль відділення №1 (селище Короп) Новгород-Сіверського райвідділу поліції викрив жителя Понорницької громади у керуванні автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння. Результати тесту показали наявність 2,64 проміле алкоголю в крові водія. 

Про це повідомляє поліція Новгород-Сіверського району.

24 вересня під час патрулювання Понорницької громади поліцейські сектору реагування патрульної поліції Коропщини зупинили автівку, яка здійснювала підозрілі маневри. Водій легковика не зміг надати патрульним документи на право керування транспортним засобом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Семеро ветеранів війни з Чернігівщини увійшли до збірної України, що братиме участь у спортивних змаганнях у Мадриді

Під час спілкування з водієм поліцейські звернули увагу на явні ознаки сильного алкогольного сп’яніння у чоловіка. Проведений у встановленому законом порядку тест на місці зупинки за допомогою приладу «Drager» показав вміст 2,64 проміле алкоголю в крові чоловіка. Це у понад 13 разів перевищує гранично допустимий рівень (0,2 проміле).

Поліцейські відсторонили правопорушника від керування автомобілем та склали відносно нього адміністративні матеріали:

— за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортом у стані сп’яніння);  — за ч. 1 статті 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів або не пред’явила їх для перевірки).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button