Суспільство

Погода цього тижня буде нестабільною

Погодні умови визначає теплий сектор північно-західного циклону, тому сьогодні буде без опадів і тепло. Температура вдень сягатиме по Чернігову 13-15 градусів, розповіли журналістам ЧЕline у Чернігівському обласному центрі з гідрометеорології.

На завтра в логовині цього циклону через територію області пройде атмосферний холодний фронт, тому вранці і вдень уже очікуються дощі, і температура вночі залишатиметься в межах 4-6 градусів тепла, а в день знизиться до 7-9, порівняно з сьогоднішнім днем.

Суха і відносно тепла погода очікується 20 березня,температура вночі 0-5 тепла, вдень – 6-11. 21-го вдень імовірний невеликий дощ, подекуди з мокрим снігом. Вітер поверне на північно-західний 7-12 метрів за секунду і температура вночі становитиме -2 – +3, а вдень залишатиметься 6-11.

Без суттєвих опадів буде в суботу, температура вночі – 0-5 тепла, вдень – 6-11, а в неділю вдень очікується дощ із мокрим снігом і значне зниження температури. Оскільки будуть опади вдень, то температура вночі становитиме 0-5 тепла, а вдень прогріється лише до 3-8 градусів.

Ще статті по темі

Back to top button