Війна

Понад 9 мільйонів гривень збитків завдав ворожий удар безпілотника по гуртожитку в Ніжині (Фото)

У ніч на п’ятницю, 26 липня 2024 року російська федерація завдала удару по місту Ніжин – безпілотником типу «Шахед» вражено об’єкт інфраструктури та житловий багатоквартирний будинок, що спричинило пожежу в будівлі та призвело до засмічення прилеглих до нього земельних ділянок.

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пошкоджено житловий будинок і господарчу будівлю: росіяни обстріляли дві громади Чернігівщини

Екоінспекція провела огляд (обстеження) місця заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу внаслідок надзвичайних ситуацій, подій, збройної агресії російської федерації та за його результатами складено акт, у якому зафіксовано наслідки ворожої атаки

Згідно з чинними методиками, державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області провели розрахунок розміру шкоди, завданої неорганізованими викидами забруднюючих речовин або суміші таких речовин в атмосферне повітря під час дії воєнного стану, в результаті пожежі, яка сталася у вищевказаному будинку, на загальну суму 7 тис. 232 грн.

Також розраховано розмір шкоди, що зумовлена засміченням земель, унаслідок збройної агресії та бойових дій під час дії воєнного стану, що становить 9 млн 60 тис. 183 грн.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button