Війна

Рік вважався безвісти зниклим: на щиті повертається воїн із Чернігівщини

Лави небесних військ поповнив житель селища Понорниця, військовослужбовець Олег Миколайович Коломієць. Він віддав життя в бою за Україну, назавжди увійшовши в її історію як мужній захисник своєї землі.

Про це повідомляє Понорницька селищна рада.

Олег Коломієць народився 13 березня 1979 року в селі Довжки на Хмельниччині. Згодом його родина переїхала до міста Енергодар Запорізької області, де він закінчив місцеву школу. Там проживав і створив свою сім’ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матері полеглого воїна з Чернігівщини передали відзнаки Президента та Головнокомандувача ЗСУ

На початку повномасштабного вторгнення, влітку 2022 року, через загострення воєнних дій Олег разом із родиною переїхав до селища Понорниця в пошуках безпеки та спокою. Однак бажання захистити свою сім’ю та Батьківщину покликало його знову на війну. 24 березня 2023 року він був призваний на військову службу за мобілізацією Новгород-Сіверським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки. Захисник відправився в гарячі точки фронту боронити країну від ворога.

Рік тому його родина дізналася про те, що солдат Олег Коломієць вважається зниклим безвісти. Увесь цей час жевріла надія, що він живий. Та, на жаль, дива не сталося.

Лише згодом з’ясувалося, що тіло військового залишилося на ворожій території поблизу одного з населених пунктів Запорізької області. Після обміну тілами загиблих, який відбувся у квітні 2024 року, родина пройшла через процедуру ДНК-експертизи, яка підтвердила найстрашніше – їхній чоловік і батько загинув. Офіційною датою смерті вважається 19 вересня 2023 року.

У Олега залишилися дружина та двоє неповнолітніх синів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button