Кримінал

На Прилуччині поліцейські задокументували два факти незаконного зберігання наркотиків

Заборонені наркотичні речовини співробітники відділу кримінальної поліції виявили в жителя Прилук та мешканця Ічнянської громади. За обома фактами поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє Поліція Прилуцького району.

Минулого тижня під час патрулювання міста Прилуки поліцейські зупинили підозрілого чоловіка для перевірки документів. Під час поверхневого огляду 37-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили паперовий згорток із наркотиками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівець заплатив 16 тисяч гривень за неіснуючий ноутбук

Ще одного чоловіка із забороненими речовинами поліцейські викрили в Ічні. Під час перевірки документів, чоловік зізнався правоохоронцям, що має при собі наркотики. У нього поліцейські вилучили прозорий зіп-пакет, у якому знаходилася кристалічна речовина, схожа на наркотичну.

На місцях подій працювала слідчо-оперативна група поліції. Все вилучене правоохоронці направили на проведення експертних досліджень.

Слідчі під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту). Санкція статті передбачає покарання від штрафу до п’яти років обмеження волі.

Триває досудове розслідування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button