Кримінал

6 нетверезих кермувальників за минулу добу виявили патрульні

Першого порушника інспектори виявили близько 17-ї години дня на проспекті Миру. Патрульні поліцейські зупинили мопед TXM50QT- B WIND за порушення правил дорожнього руху. 31-річний водій перебував за кермом з ознаками алкогольного сп’яніння. Пройти перевірку на стан сп’яніння порушник погодився. Результат — 0.23 проміле. В додачу, водій керував мопедом без відповідної категорії та не зареєстрованим транспортним засобом в установленому порядку. Від інспекторів горе – водій отримав протокол за ст. 130 (керування в стані сп’яніння), постанову за ст.126 (керування без відповідних документів) та за ч.6 ст.121 ( порушення водієм правил керування транспортним засобом) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій у стані алкогольного сп’яніння кермував маршрутним автобусом

Невдовзі інспектори виявили та зупинили автомобіль Dacia, у якого не освітлювався задній номерний знак в темну пору доби. Під час спілкування з 46-річним водієм патрульні поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водій у присутності двох свідків відмовився проходити перевірку на стан сп’яніння.

А на вулиці Старобілоуській, за проїзд на забороняючий сигнал світлофору, поліцейські зупинили автомобіль ВАЗ. Під час перевірки документів інспектори помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився у законному порядку пройти огляд на стан сп’яніння у лікарні. Результат — 0,90 проміле, що у 4 рази перевищує допустиму норму.

Загалом, за минулу добу патрульні зафіксували 6 випадків нетверезого керування транспортними засобами. На всіх водіїв інспектори склали відповідні адміністративні матеріали.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button