Кримінал

Пістолет, рушниці та понад пів тисячі набоїв: на Чернігівщині в місцевого жителя знайшли цілий арсенал зброї

Співробітники Корюківського районного відділу поліції під час санкціонованого обшуку в господарстві 60-річного мешканця одного з сіл Корюківської громади вилучили предмет, схожий на пістолет з ознаками переробки, дві незареєстровані мисливські рушниці та понад пів тисячі набоїв до автоматичної зброї.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області. 

Поліцейські отримали оперативну інформацію про те, що мешканець Корюківської громади незаконно зберігає вдома зброю. В порядку реалізації отриманих відомостей правоохоронці провели у фігуранта санкціонований обшук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині в пам’ять про загиблих земляків облаштували Алею Героїв

У процесі слідчої дії поліцейські виявили предмет, схожий на пістолет з ознаками переробки, дві гладкоствольні рушниці з набоями, магазини до автоматичної зброї, понад 500 набоїв калібрів 7,62 та 5,45 мм, а також порошкоподібну речовину, схожу на порох.

Речові докази були вилучені та направлені на експертне дослідження.

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Її санкція – позбавлення волі на строк до 7 років. Досудове розслідування триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button