Кримінал

До 5 років обмеження волі або до 4 років ув’язнення загрожує підліткам, які побили хлопця в Ніжині та познущалися з нього

Ми вже повідомляли, що в Ніжині  підлітки побили хлопця та цинічно зняли все на камеру. Між тим, до поліції ніхто з цього приводу не звертався.

Правоохоронці дізналися про цей випадок під час моніторингу соціальних мереж, коли було виявлено відеозапис, на якому група підлітків принижує хлопця та завдає йому тілесних ушкоджень.

Поліцейські встановили всіх учасників інциденту й уже опитали їх у відділку поліції. Окрім того, поліцейські з’ясували, що подія відбулася ще кілька тижнів тому.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зима й морози на порозі: реалії підготовки до сезону холодів на обстрілюваному чернігівському прикордонні

Нині, за словами Наталії Слабеняк, речниці ГУНП у Чернігівській області, триває розслідування всіх обставин.

Також вона повідомила, що кривдникам хлопця загрожує до 5 років обмеження волі або позбавлення волі на строк до 4 років. Адже за зазначеним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене групою осіб).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button