Суспільство

«Алкогольний екшн по-бахмацьки»: п’яний чиновник потрапив у ДТП і зник безвісти (Фото.Відео)

Неординарна подія відбулася цієї ночі в Бахмачі – близько першої години голова Бахмацької районної ради Віктор Міщук на власній іномарці потрапив у ДТП. За словами очевидців, чиновник, який уже давно має ганебну славу «авторитетного дегустатора» міцних напоїв, цього разу також був п’яний, як чіп. ДТП сталася на трасі «Бахмач – Городище» (на повороті до центральної районної лікарні).

17035630_590831101124764_1638294329_n 17092118_590831377791403_1708316011_n

Очевидно, що посеред ночі роз’їжджати напідпитку Віктора Міщука змусили не державницькі справи. Як кажуть, гульвіса – він і в Африці гульвіса. Колесити «під шафе» для чиновника Міщука звична справа.

Із власних джерел ми отримали фрагмент відео з місця ДТП.

За словами очевидців, автомобіль, яким керував голова райради («Шкода Октавіа» чорного кольору, СВ 0880) перекинувся і ліг на бік. Потім його в невідомому напрямку вивезли евакуатором.

Цікавий нюанс – міщуківська «Шкода» оформлена не на нього, але весь район знає, що саме він катається на цьому авто. Тобто – катався.

ЧЕline вирішив розібратися в цій ситуації.

Але, як відомо, всі «каверзні» ситуації, в які вплутані місцеві князьки, мають своєрідний гриф «цілком таємно» – таємниця за сімома печатками.

00На дзвінки Віктор Міщук не відповідає. Тероризували ми його протягом дня з усіх наявних телефонів. Результат – нуль.

Потім вирішили зателефонувати до Бахмацької райради і поцікавитись, чи на місці шеф. Жіночка приємним голосом (до речі, всі телефонні розмови, про які йдеться в цій публікації, записані на диктофон) повідомила, що її начальника немає зараз на робочому місці, мовляв, він поїхав на громадські збори в село Митченки.

Телефонуємо до цього села – і дізнаємося цікавий факт! Міщуком сьогодні на зборах і не пахло. На збори селян насправді приїхав його заступник. Оце вже цікаво. Аврал! Увага! Ахтунг! Міщук зник!

Вирішили пошукати горе-чиновника ще в одному місці – лікарні. Та й знову мимо…

У Бахмацькій центральній районній лікарні від коментарів взагалі відмовилися. Факту аварії медики не підтвердили, але і не спростували. З цим питанням порадили нам звертатися до правоохоронних органів, буцімто вони краще знають, що було, а чого не було.

Обов’язково звернемося. Точніше, вже звернулися. Але про все по порядку.

Виникає логічне запитання – де у свій робочий час вештається голова районної ради Віктор Міщук?! Чи не відсипається, бува, вдома після нічного алкогольного «екшну» в обнімку з банкою розсолу? З якого дива чиновник прогулює роботу?

Якби кожен міг собі дозволити такі «вихідні». Уявіть собі: до хірурга на термінову операцію привозять тяжкохворого – а він спить удома з похмілля. Або ж у дитячий садочок привели дітлахів – а вихователя немає (спить хмільний ще вдома). Чому прості люди не можуть собі дозволити такого цинізму, а чиновник – раз плюнути. Ще й сухим із води збирається вийти.

Зважаючи на всі ці цинічні й кричущі факти, ми підготували і вже направили звернення до Бахмацького ВП ГУНП у Чернігівській області. Ми вимагаємо розібратися з цією резонансною ситуацією й оперативно на неї відреагувати.

17035386_590825854458622_1632774692_n

Цікаво, якими будуть результати перевірки, адже весь район гуде про цю непересічну подію. І тільки чиновник високого рангу – голова Бахмацької районної ради – намагається приховати все. Та правда завжди спливає на поверхню. Так і цього разу – не вдалося чиновнику приховати свої алкогольні витівки та наслідки від них.

Отже, чекаємо оперативної й об’єктивної реакції від правоохоронних органів.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button