Суспільство

Чернігівці мріють побачити Атрошенка в ранковому тролейбусі

Світлину з переповненим людьми тролейбусом розмістила на своїй сторінці в Facebook чернігівка Світлана Личак.

«Отакий «добрий ранок» від нашого ЧТУ. І це не через подорожчання проїзду в маршутках, а через те, що знову не було тролейбуса за розкладом. Усі, хто їхав у цьому транспорті, дуже хотіли бачити мера Владислава Атрошенка поруч», – підписала жінка фото.

Раніше Світлана Личак неодноразово нарікала в соцмережі на роботу тролейбусного управління: «Тролейбус № 1 ходить дуже погано, не за графіком. Не можна нормально доїхати ні на роботу, ні з роботи. І це вже триває не перший місяць. На дзвінки не реагують. Кожен ранок «нові» тролейбуси їдуть на кінцеву «Сіверянка» і ламаються. Одного разу на кінцевій о 7:00 ранку стояли три поламані тролейбуси. Таке враження, що вони їдуть зранку помирати». 

У коментарях до посту чернігівці існування цієї проблеми підтверджують. А також діляться здогадками, що саме може бути її причиною:

17792521_1893736980909510_937728546_n

Як повідомлялося раніше, пасажиропотік у чернігівських тролейбусах упродовж січня-лютого нинішнього року зріс на 30 %, порівняно з відповідними місяцями минулого року.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. При коммунистах, на которых нынешняя влада всячески серет, в Чернигове, в котором наличное население было на 50-ть тысяч больше чем сейчас (с учётом временно выехавших на заработки) транспортное внутригородское обслуживание население было на порядок лучше и одним из самых лучших в Украине!

Back to top button