Суспільство

Радикального «Пончика» чернігівські прокурори оцінили в мільйон гривень

У Новозаводському районному суді міста Чернігова наразі проходить засідання, на якому визначається запобіжна міра для депутата Менської райради Валерія Гайдукевича.

Прокуратура інкримінує йому отримання хабара в розмірі 1 000 доларів за сприяння в отриманні земельної ділянки.

На судове засідання до зали прийшла чимала група підтримки менського «Пончика», зокрема тут знаходяться нардепи Андрій Лозовий та Олег Купрієнко. Вони хочуть взяти свого товариша на поруки.

Прокуратора ж наполягає на покаранні у вигляді утримання під вартою в СІЗО протягом 2-х місяців або застави в розмірі 1 мільйона гривень.

Нагадаємо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко ще вчора заступився за своїх підопічних із трибуни у Верховній Раді та на Красній площі Чернігова. Скандальний радикал, не добираючи відповідних слів, поговорив телефоном із чернігівським прокурором Віктором Носенком.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Да какой застава, садить нужно таких как пончик, никаких поблажек, а то эти корумпиривоные твари страну разваливают а их выпускает за копейки для этих отожраных морд.

    1. В писании сказано: «Не суди!» Вам не известны все тонкости этого дела, поэтому не стоит вешать ярлыки. Лучше озаботьтесь, почему (п)Резидент прячет свои доходы в офшорах и не платит налогов стране, в которой царствует?

Back to top button