Колонка редактора

Про супермена-гея, марш алкоголіків і репнуту толерантність

Світ втрачає розум. Не потихеньку, а з блискавичною швидкістю. Планета не встигає адаптуватися під витівки так званої людини розумної. Рано чи пізно все це зупиниться. В якому форматі настануть гайки – невідомо, але з кожним роком я дедалі менше починаю вірити в теорію саморегуляції планети… Або ж ця саморегуляція, навпаки, вже в активній фазі – пандемії, перенаселення, засухи, потепління, війни і т.д.

Та не про це. Хотілося б накинути кілька тез на вентилятор про гомосексуалізм, бісексуалізм і т.д. Відверто – я нормально ставлюся до людей із нетрадиційною орієнтацією. Не засуджую і не схвалюю. Це їхнє життя і їхній вибір. На здоров’я.

Але! Я не можу спокійно реагувати на масовий психоз, пов’язаний із тотальною популяризацією напрямів цих сексуальних (поки що) меншин. Яка тут до біса толерантність? Це пряме нав’язування і пропаганда. Поясню.

1406799060_1156308221

 

Усе йде до того, що скоро вже доведеться проводити марші на підтримку традиційних родин. Ну, справді.

Навіщо ця масова єрунда? Найстрашніше, що підлітки (в головах яких ще дмуть вітри Оклахоми) сприймають ці ЛГБТ-прайди як нові тренди і…

Усе перетворюється на нездоровий хайп, що матиме сумні наслідки.

Супермен – гей… Ну, добре, не сам супермен, а його син. Ви ж бачили анонсні пікантні фото нового толерантного коміксу? Флешмоби камінг-аутів… Якщо ти традиційної орієнтації, то ти скучний і нецікавий у шоу-бізнесі… Що далі?

Про це треба говорити. Але все йде до того, що краще толерантно промовчати…

Давайте проводити марші на підтримку алкоголізму, ґвалтування, наркоманії, тероризму. Ми ж толерантні?

Як батько юного українського козака я категорично проти, щоб мій син піддавався впливу гей-прайдів. Природа створила чоловіка і жінку не просто так. Еволюційні процеси не пішли іншим шляхом. Гадаю, нікому не треба пояснювати того, що гомосексуалізм ставить крапку на продовженні роду людського. От раптом стали всі геями і лесбійками. І все – любили один одного толерантною любов’ю та вимерли благополучно…

Хоч камінням мене закидайте, але між почуттями людей однієї статі й оцим масовим психозом пропаганди – колосальна різниця. Така різниця, що стирає всю суть одностатевого кохання і перетворює його на агресивне збочення.

Любите один одного? Любіть, насолоджуйтеся життям і своїм коханням. Але не перетворюйте це на показуху. Почуття – річ дорогоцінна, їх треба берегти й ділити на двох…

Любіть один одного вдома і не провокуйте суспільство.

DksrhgvW4AAEnx0

Я толерантний. Толерантний до толерантності. А коли в зону моєї нормальності починають влазити і насаджувати мені та моїм дітям зайве – моя толерантність випаровується.

Я так вважаю і мені з цим жити.

Безумовно, я не закликаю бути толерантними до моїх думок. Бо… що таке толерантність у нашому отруйному суспільстві?!

Павло Солодовник

Фото — з інтернету

Ще статті по темі

Back to top button