Суспільство

Теплий светрик, глінтвейн і вітамінне свято: як наповнити осінь яскравим змістом

У багатьох людей із настанням осені часто зникає настрій до будь-яких справ, хочеться більше часу проводити вдома та поринути у сплячку до приходу весни. Між тим осінь аж ніяк не сіра й не монотонна. Її можна заповнити безліччю приємних і корисних справ, які, безперечно, тільки в найкращий спосіб позначаться на настрої.

Якщо навколо все тьмяне, дощове і сіре – свої осінні дні можна урізноманітнити за допомогою яскравої парасольки, яка здатна не лише вберегти вас від дощу, а й доповнити красивий осінній образ.

Із приходом холоду розпочинається ідеальний час для читання книжок. Восени хочеться закутатися в улюблений плед і читати книжку, яка затягує настільки, що просто не можеш випустити її з рук. Для довгих вечорів ви можете обрати стареньку улюблену книжку або ж нещодавно куплену новинку.

Яблучна шарлотка – це чудовий осінній пиріг, тож маємо гарну нагоду перевірити свої кулінарні здібності.

В осінню пору особливо холодно, тож варто одягати теплі светрики, які створюють затишний настрій. Красивий светрик стає головним героєм гардеробу в осінньо-зимовий період.

Гарячий глінтвейн створений саме для осіннього періоду, адже він зігріває та підіймає настрій. Головне – не переборщити з цим напоєм.

Із настанням осені ми запасаємося різноманітними таблетками, адже знаємо, що в цей період ми більш схильні підчепити застуду, ніж, скажімо, влітку. Однак є альтернатива – влаштуйте собі вітамінний день. Ласуйте досхочу смачними фруктами й овочами, яких восени вдосталь.

Осінь варто любити лише заради того, що після роботи чи навчання на нас чекає тепла ковдрочка та улюблені справи. Милуватися дощем, осіннім краєвидом за вікном, дивитися улюблений серіал восени вдвічі приємніше, якщо поєднувати це атмосферне дійство з чашечкою какао, чаю чи запашної кави.

Та й взагалі свою осінь можна наповнити купою інших приємних справ, варто тільки захотіти.

Ірина Осташко

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button