Суспільство

#яЗможуЖитиРеальністю: інтернет-бодун

Третю добу експерименту можна сміливо назвати «днем інтернет-бодуна». Я вже проспалася після затяжного мережевого запою, але шумок у голові ще бринить, рученята трусяться в бік смартфона, а на схвильовані погляди навколишніх відповідаю «Усе гуд, тримаюся».

Досягнення – мені нарешті таки вдалося вимкнути додатки в голові. Про соцмережі згадую лише під час однотипних пояснень навколишнім «Нє іщі меня в фейсбуке, і на вайбєрє нас нєту». Більшість, до речі, прекрасно це знає, але постійно забуває і все кидає в Месенджер. Уявляю, що чекатиме мене в Мережі з понеділка, хоч бери вихідний і розгрібай. І тут же розумію – після експерименту віртуальний світ може накрити ще сильніше, як пише дехто з вас у коментарях (агенти ФБ мені все доносять, тому не балуйтеся там). Проте маю впевненість: здоровий глузд переможе.

А ще, як кажуть, усе нове – це давно забуте старе. Так от, пам’ятаєте, як у школі ви кидали в однокласників скручені паперові записочки, переважно з лайливим змістом, тобто те, що не могли сказати вголос? Тадаммм – я роблю так само. Наташка Тягнирядно, якщо ти це читаєш – таким чином ми сьогодні обговорили з Аліною Клименко твою божественну спідницю. Я теж хочу собі таку й тішуся, що я не Яна Титенок:), у якої майже не лишилося грошей навіть на проїзд…

І не можу промовчати – за ці дні жоден колега-медійник не дав мені ствердної відповіді на запитання «Чи зміг би ти повторити мій, сорян за нескромність, подвиг?» Жоден! Зараз поправлю корону і продовжимо. Сучасні журналісти дійсно прив’язані до Мережі – це оперативність, це комунікабельність, це рука на пульсі, шиї й у гаманці. Я ж останнім часом на всі обговорення в кабінеті реагую кругленними очима й фразою «Шо, сірйозно???».

Також хотіла вам порадити – вилазьте нарешті з цього інтернету й почитайте нормальні книжки. Навіть якщо у вашому житті не було кращого книжкового героя за Колобка. Світ літератури – це ще один замінник реальності, але він має одну суттєву відмінність від віртуального. Світ книжок робить вас кращими! Тут можна передати привіт Сергію Жадану, чий «Інтернат» нині читаю. До речі, забалакалась я з вами, піду обійму кота й порину в читання.

Пі.сі. Пух живий 🙂

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

7 коментарів

  1. У Пуха тоже ломка и лапы выламывает? Купи ему сасиску!

  2. Чудовий винахід із папірцями…)))))))блог — бомбезний!!!!поцілуй Пуха!

    1. Ааааааааа, я здаєтьс тебе впізнала!)) Приходь і цілуй)

  3. Альона, ще раз повторюсь, ти супер! Якби всі так змогли, у нас у всіх було б нормальне спілкування! А то всі стали віртуальними супергероями! Честно, заздрю, що в тебе є можливість читати книжки. Про вміння вишивати хрестиком, то дуже заздрю! Не заздрю короні, її треба регулярно натирати, щоб блистіла! Впевнений, Ти сможеш витримати! Ти сильна! Я за Тебе!

    1. Ви не лишаєте мені варіантів — я витримаю!)

Back to top button