Культура (Вiдео)

Співачка з Ніжина ошелешила своїм тембром і розвернула всі тренерські крісла «Голосу країни» (Відео)

У першому ефірі шоу «Голос країни-12» останньою вийшла на сцену Анна Кіндзерська. Вона виконала хіт Love Tonight гурту Shouse.

31-річна жінка приїхала з міста Ніжин. Вона – професійна джазова співачка. Виконавиця заспівала хіт гурту Shouse – Love Tonight і зіграла на фортепіано. Виступ на «сліпих прослуховуваннях» учасниця присвятила своїй мамі, яка пожертвувала кар’єрою співачки задля сім’ї та виховала 8 дітей.

Анна ошелешила всіх тренерів та підкорила серця глядачів. Наставники влаштували запеклу боротьбу за співачку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома українська співачка приїхала на Чернігівщину по гриби (Фото)

«Ви фантастична! Чарівниця! Ви і є голос нашої країни! Ми всі були зачаровані від першої ноти і тембром, і технікою, і діапазоном. Я дуже хочу, щоб ви потрапили до моєї команди», – прокоментувала Оля Полякова.

«Про мене всі кажуть, що я дуже прискіпливо обираю, не повертаюся, коли треба, і в мене найменше учасників… Я завжди кажу, що шукаю своїх людей і вони обов’язково прийдуть. Чесно кажучи, ви ще не почали співати, я зрозумів, що ви собі підіграєте, зрозумів, що ви дуже класно граєте на піаніно і подумав: «Вона класна музикантка, тепер послухаємо, яка вона співачка». Попри складну пісню, ви зробили її цікавішою, як на мене, ніж оригінал», – заявив Святослав Вакарчук.

«Коли ви просто зробили перший звук… Як так можна влучно зробити постріл у саме серце? Неймовірно, космічно! Ви неймовірна співачка, музикантка, дуже гарна дівчина! Ви фірмова і крута! Для мене було б честю, якби ви обрали мене», – поділилася Надя Дорофєєва.

Своїм тренером Аня обрала фронтмена гурту «Океан Ельзи», зазначивши, що саме до Вакарчука лежить її душа.

Джерело: tsn.ua

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button