Кримінал (Відео)

На Масанах п’яний водій тікав від патрульних (Відео)

П’яний водій, тікаючи від патрульних, створював аварійні ситуації та наражав на небезпеку людей.

Учора близько десятої вечора в мікрорайоні Масани один з екіпажів патрульної поліції звернув увагу на автомобіль Volkswagen із реєстраційними номерами іншої держави, що рухався з порушенням Правил дорожнього руху.

Про це повідомляють у Патрульна поліція Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові п’яний водій врізався у світлофор

Водій транспортного засобу не відреагував на поданий поліцейськими сигнал про зупинку, а натиснув на газ і почав віддалятися. Рухаючись із численними порушеннями ПДР, створивши не одну аварійну ситуацію для інших учасників дорожнього руху й ігноруючи неодноразові команди та сигнали зупинитися, водій-утікач об’їхав майже всю центральну частину міста.

Залучивши до переслідування кілька патрульних екіпажів, охоронцям порядку вдалося заблокувати та зупинити правопорушника на вулиці Любецькій. Як з’ясувалося, 45-річний водій погано орієнтувався в просторі і не міг зрозуміло пояснити своїх дій. Через таку поведінку чоловіка та інші зовнішні ознаки в інспекторів виникли підозри, що громадянин може перебувати в стані наркотичного сп’яніння. За присутності двох свідків водій відмовився від проходження медичного огляду на встановлення або спростування стану сп’яніння.

Патрульні склали на водія 9 адміністративних матеріалів, один із яких – протокол за керування автомобілем у стані сп’яніння. Транспортний засіб порушника доставили на арештмайданчик.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button