Кримінал (Відео)

У Чернігові матір бійця АТО звинувачує сусіда в хуліганстві (Відео)

Чернігівка Світлана Шпак, мати бійця-атовця розповіла, що вже багато років на її родину тисне сусід знизу. Образи та погрози буцімто виникають на тлі побутових непорозумінь. Один із останніх конфліктів нібито виник у під’їзді.

«Він заходить і починає казати на мою адресу лайливі слова. Він мене ображав і сказав, що поріже мене на ремені. Я кажу, що поліцію викличу, а він мені каже: «Викликай, мені поліція нічого не зробить», — Світлана Шпак, мати атовця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розслідує хуліганство, яке правопорушник відзняв і оприлюднив у соцмережах

На Різдво виникла ще одна конфліктна ситуація. За словами жінки, сусід хотів «поговорити» з нею, не пояснюючи тему розмови та вимагаючи просто відчинити двері.

«Потім почалося в двері стукання. Думаю, що зараз двері мені висадять. – Я питаю «Хто це?» – «Це сусід, відчиняй!» І звісно ж, він називає мене нецензурними словами», — Світлана Шпак, мати атовця.

На це жінка викликала поліцію. Коли та приїхала, сусіда вже не було біля дверей. Проте дивують пояснення правоохоронців щодо цього виклику – начебто чоловік узагалі не підходив до дверей жінки, а лише галасував у застряглому ліфті.

«Зателефонувала жінка, яка повідомила про незрозумілий гуркіт у під’їзді багатоповерхівки. На місце виїхала поліція, яка з’ясувала, що в ліфті цього під’їзду застряг чоловік і голосно стукав, аби привернути до себе увагу. На час приїзду поліції служба, що обслуговує ліфти, вже звільнила цього чоловіка», — Наталія Слабеняк, речниця Чернігівського міського відділу поліції.

Світлана Шпак запевняє, що правоохоронці просто не хочуть виконувати свою роботу.

«У поліції сказали, щоб поставила собі двері, бо ці занадто слабкі, та купила балончик для захисту», — Світлана Шпак, мати атовця.

Сам чоловік, якого звинувачують у хуліганстві, телефоном запевнив, що жодного конфлікту немає, нікому він не погрожував і звинувачення на його адресу є надуманими.

Ситуація заплутана, та головне, щоб правоохоронні органи не почали бити на сполох запізно. Адже подібні конфлікти дуже часто призводять до лиха.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button