Надзвичайні події (Відео)Суспільство

На Чернігівщині жінка отримала опіки, рятуючи худобу (Фото)

Впродовж минулої доби рятувальниками підрозділів У ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 20 пожеж, що виникли у житловому секторі громадян та природних екологічних системах, одна людина отримала травми. Причинами виникнення загорянь послужило необережне поводження з вогнем, порушення правил монтажу та експлуатації електромереж, нагрівальних печей і димарів тощо. Вогнем пошкоджено житловий будинок та літню кухню, знищено житловий будинок та господарчу будівлю. У природних екологічних системах вогнем пройдено понад 25 га сухої рослинності на відкритих територіях.

Про це ЧЕline повідомили в У ДСНС України у Чернігівській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині біля дачного селища сталася пожежа

5 вересня о 14:57 до оперативно-координаційного центру У ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в с. Роїще Чернігівського району. За викликом на місце події прибуло відділення Державної пожежно-рятувальної частини з обласного центру. На той момент дерев’яна будівля була охоплена вогнем і створилася загроза розповсюдження полум’я на поруч розташований житловий будинок. Завдяки оперативним та злагодженим діям рятувальників пожежу о 16:08 було локалізовано, а о 16:38 остаточно ліквідовано. Рятуючи свійську худобу, яка знаходилась в палаючій будівлі, термічні опіки ІІ ступеню верхніх кінцівок отримала 36-річна власниця господарства. Каретою швидкої медичної допомоги жінку було госпіталізовано до Чернігівської обласної лікарні.

До ліквідації пожежі залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки. Причина виникнення пожежі, наразі встановлюється. Вогнем знищено господарчу будівлю та 5 т сіна.

У зв’язку з цим, рятувальники вкотре звертаються до громадян з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті, а також під час перебування на відкритих територіях, лісових масивах та поблизу торфовищ. Ретельно гасіть недопалки й сірники, слідкуйте за справністю електромереж і нагрівальних приладів.

Ще статті по темі

Back to top button