Надзвичайні події (Відео)

Неповнолітній чернігівець за кермом авто намагався втекти від патрульних (Відео)

Сьогодні вночі на вулиці Дмитра Самоквасова один з екіпажів патрульної поліції побачив легковик ВАЗ-21011, який рухався з порушенням правил дорожнього руху. Інспектори подали водієві звуковий і світловий сигнал зупинитися, проте кермувальник його проігнорував і натиснув на педаль газу. Почалося переслідування, до якого приєдналися ще кілька патрульних екіпажів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські патрульні склали протокол на водія таксі, який перебував за кермом у стані наркотичного сп’яніння

За деякий час уже на виїзді з міста поліцейські заблокували і зупинили ВАЗ. З’ясувалося, що за кермом перебував неповнолітній – 17-річний чернігівець. Окрім нього, в салоні були ще троє пасажирів. Усі неповнолітні: двоє 15-річних дівчат і хлопець, якому 14.

Охоронці порядку одразу сповістили співробітника ювенальної поліції. Встановили батьків неповнолітніх та запросили їх на місце. Їм довелося пояснювати поліцейськім, чому їхні діти о пів на п’яту ранку не вдома.

Інспектори склали на неповнолітнього водія низку адмінпротоколів, а саме: за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права), ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водієм вимоги про зупинку) та ч. 6 ст. 121 (Неосвітлений номерний знак авто) КУпАП. Транспортний засіб доправлений на арештмайданчик.

Окрім цього, співробітник ювенальної поліції склав на батьків адмінпротоколи за невиконання обов’язків щодо виховання дітей.

Патрульна поліція Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button