Надзвичайні події (Відео)

Подробиці пожежі в чернігівському ресторані «Хряк» (Відео)

Уночі 11 жовтня в Чернігові горів один із найпопулярніших місцевих закладів харчування – ресторан «Хряк». За інформацією Головного управління ДСНС України в Чернігівській області, після отримання повідомлення про пожежу на місце виїхали пожежно-рятувальні підрозділи міста.

«11 жовтня о 3:20 до оперативно-координаційного центру Головного Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу одного з чернігівських ресторанів.

На місце події було залучено пожежно-рятувальні підрозділи міста у складі 9 одиниць техніки та 29 чоловік особового складу.

Спільними діями пожежу о 4:20 локалізували, а о 6:55 остаточно ліквідували», — речниця ГУ ДСНС України в Чернігівській області Катерина Яриловець.

Наразі триває слідство, що має встановити причину загоряння й оцінити вартість збитків, завданих закладу внаслідок пожежі. За повідомленням Головного управління ДСНС у Чернігівській області, відомо, що згоріли центральний зал і другий поверх. Вціліла кухня разом з обладнанням, а також літня тераса.

«Вогнем знищено покрівлю та перекриття мансарди на площі 500 квадратних метрів. Пошкоджено стіни. Причина та збитки пожежі встановлюються», — речниця ГУ ДСНС України в Чернігівській області Катерина Яриловець.

На сторінці закладу в інстаграм керівництво прокоментувало ситуацію.

— «Наші любі гості, дякуємо кожному за підтримку, ви неймовірні. На жаль, найближчим часом ми не зможемо вас смачно нагодувати чи провести ваш банкет. Але ми будемо намагатися якомога швидше відновити ресторан та знову приймати з посмішкою кожного гостя»  

Наразі в закладі тривають роботи з ліквідації наслідків пожежі. Ресторан зачинений на невизначений час.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Ще статті по темі

Back to top button