Надзвичайні події (Відео)

Жахлива трагедія на Чернігівщині: з Десни підняли тіло другої дівчинки (Відео)

Як ми вже повідомляли, сьогодні вранці рятувальники знайшли тіло другої дівчини, яка потонула під час купання 4 серпня на р. Десна неподалік с. Слобідка Менської територіальної громади Корюківського району.

Тіло дівчини було вилучено рятувальниками та передано правоохоронцям.

Як повідомили ЧЕЛАЙН в ГУ ДСНС у Чернігівській області, загалом в ході проведення пошукових робіт в районі події обстежено 1400 м. кв. водної акваторії та 15 км берегової лінії річки.

Всього до пошукових робіт залучено рятувальників, водолазів Сосницької та Новгород-Сіверської рятувальних станцій, поліцейських та місцевих жителів у складі 45 чоловік, 8 одиниць техніки, 3 плавзасоби, 3 квадрокоптери, з яких від Головного управління ДСНС України у Чернігівській області – 27 чоловік особового складу, 6 одиниць техніки, 2 плавзасоби та 3 БпЛа.

Рятувальники Головного управління ДСНС України у Чернігівській області звертаються до мешканців та гостей Чернігівщини із застереженням бути обачними поблизу водойм і нагадують, що саме ігнорування правил безпеки стає причиною трагічних випадків на воді.

Особливо уважними необхідно бути з дітьми. Адже зараз канікули і вони часто проводять час на водоймах, без нагляду дорослих.

Бережіть своє життя і життя своїх рідних!

І пам’ятайте – вода не пробачає помилок…

Відео – ГУ ДСНС у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button