Політика (відео)

Команда фахівців своєї справи: в Ніжині створили районний осередок сили «Наш Край» (Відео)

*Актуально

Політична сила «Наш Край» – це команда фахівців своєї справи. Їх згуртовує прагнення захищати земляків і забезпечувати благополуччя рідного краю. Основою партії є господарники та лідери місцевого самоврядування.

«Партія «Наш Край» – це не партія одного вождя. У нас немає такого вождя, якому повинні всі поклонятися. Тому що партію представляють люди справи, а не політикани»,- Борис Приходько, народний депутат України.

Представники політичної сили зустрілися в Ніжині, аби окреслити плани роботи та підбити підсумки року. Зокрема, саме «Наш Край» боровся проти підвищення тарифів для населення.

«22 місцеві ради прийняли ті звернення, які «Наш Край» ініціює, і дуже дякую тим депутатам, які організували цей процес. У Ніжинському районі п’ять рад прийняли такі звернення. Це Носівська, Бобровицька, Борзнянська, Ніжинська міські та Ніжинська районна»,- Юрій Музика, депутат Чернігівської обласної ради, голова виконкому Чернігівської ОО ПП «Наш Край».

Надалі «Наш Край» ініціюватиме винесення цього питання на сесіях в інших місцевих радах. Окрім цього, представники політичної сили змогли втримати від економічного занепаду громади в часи коронавірусу. Саме тому на місцевих виборах партія «Наш Край» отримала один із найвищих результатів у Чернігівській області. Наразі її представляють понад триста депутатів у місцевих радах Чернігівщини, а також 10 міських, селищних і сільських голів. Є свої представники в обласній раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині колишній голова РДА привласнив бюджетні кошти

«Депутатська діяльність у нас на виду, тому що коли нас кличуть у громади – ми за першим покликом, коли нас кличуть у громади – ми завжди готові прийти на допомогу. Не тільки виділяти депутатські кошти, а дуже багато громад звертаються по різну допомогу»,- Ірина Грозенко, депутат Чернігівської обласної ради («Наш Край»).

Оскільки межі Ніжинського району значно розширилися після укрупнення, під час зустрічі утворили Ніжинську районну парторганізацію «Наш Край». Це допоможе краще організувати роботу політсили та налагодити ефективну співпрацю з виборцями. Куратором Ніжинського районного осередку та заступником обласного стане депутат обласної ради Ірина Грозенко. Обрали й очільника районної парторганізації. Одним із першочергових завдань є:

«Провести аналіз Батуринської, Бахмацької, Бобровицької, Борзнянської, Ніжинської та Носівської міських парторганізацій ПП «Наш Край» і в разі потреби ініціювати кадрові зміни в їх керівних органах»,- Сергій Баришовець, голова Чернігівського обласного осередку партії «Наш Край».

«Пріоритети: перше – це об´єднання всіх людей, які працюватимуть у районах, у містах. На сьогодні це контакт із людьми, ревізії тих партійних організацій, які були, які залишилися та які будуть»,- Анатолій Вершняк, голова Ніжинської районної парторганізації ПП «Наш Край», депутат Ніжинської районної ради.

Під час зустрічі перед партійцями було поставлене завдання активізувати роботу на всіх рівнях. Для цього треба вибудувати чітку структуру.

«В селах, де більше ніж 300 жителів, ми робимо первинний осередок нашої політсили, є чітко визначена людина, до якої можна звернутися з будь-яким питанням і яка за вертикаллю може підняти питання або прохання до районної, обласної рад. Бо це партія – для людей»,- Борис Приходько, народний депутат України.

Борис Приходько також наголосив на тому, що від результатів роботи представників партії на місцях залежатиме, чи довірятимуть їм виборці й надалі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button