206 округПолітика (відео)

Ляшко в Чернігові продовжував вигороджувати радикального «Пончика» і кримінального міського голову (Відео)

Олег Ляшко вчергове приїхав до Чернігова агітувати за Дмитра Блауша. От тільки цього разу головному радикалу країни довелося виправдовуватися за своїх «неслухняних» однопартійців з Мени – міського голову Геннадія Примакова і радикального «Пончика»  Валерія Гайдукевича, яких вчора, 14 липня, пов’язала СБУ через корупцію.

В інтерв’ю ЧЕLine Олег Ляшко назвав це підставою напередодні виборів.

Гроші, які начебто хтось там узяв, внесені в касу і чек виписаний. Коли це хабарі беруть, що ще й чек виписують? Тобто наш депутат Гайдукевич, голова районної організації партії, вирощує поросят і до нього приїхала людина, внесла за поросят гроші в касу, їй видали чек і після цього Гайдукевича пов’язали, бо начебто він узяв хабар. Покажіть мені коли брали хабаря, щоб ще й чек виписували? Це чистої води провокація, яку організувала влада для того, щоб дискредитувати команду Радикальної партії, нашого Дмитра Блауша. Це помста за наші вимоги – розслідувати корупцію влади, це помста за політику, яку веде Радикальна партія проти тарифів,— випалив Олег Ляшко.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Стотит зади неприкаянный , с тупым выражениям лица )) а папик его выгораживает пончика, как в баню чек ) что за смех , не партия а ццырк садо-мазо какой-то . С гайдукевичем все понятно , поймали на коррупции , посадят, но мне интересно какого это неприкаянное обдолбонное дитя блауш лезет ? видимо ляжку нужно все дырочки заложить своими махинаторами.

  2. ой не магу))) У Ляшка аж щеки трясутся, когда он Пончика с Примаковым выгораживает))) а вот Блауш стоит с тупым выражением на лице и ни пары с уст… хорош кандидат за спиной карателя морд прятаться! А Ляшку видно нужен и в Чернике свой человек, но можно было и по-лучше кого выбрать, а то бывший кальянщик и наркоман — кандидатура не очень….

Back to top button