Політика (відео)

Киселівські агітатори чекають грошей і отруту (Відео)

Журналістам ЧЕline повідомили, що в Киселівці неподалік Чернігова роздають гроші за вибори.

Знімальна група застала на місці гурт людей із агітпродукцією Максима Микитася. Люди скаржаться, що нічого обіцяного від кандидата ще не отримували.

Ці люди щойно вийшли із місцевого клубу. Там збирали усіх киселівських агітаторів одного з кандидатів по 206-му округу. Чекали видачі грошей, та не сталося.

– Чекали, але не було. Грошей не давали. Грошей не було.

Невдоволені агітатори розходяться по домівках. Із собою несуть ще й листівки.

– Ніхто нічого не дає. Обіцяли отруту й обіцяли ліки якісь, але припинилося.

– Нам ніхто нічого не дає. Ніяких грошей не дають, у нас тут свої соображенія і воображенія. Чоловік нам пообіцяв зробити зупинку, що поможе нам, селу поможе.

У Киселівці ще вірять в обіцяне, а ось у Чернігові майже втратили віру. З особистих джерел нам стало відомо, що чернігівці масово відмовляються від так званого агітаторства. Мовляв, система непрозора, та й обіцяні гроші чомусь не дають.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Все в стиле быка застройщика микитася , поонаабещать а потом на**ать , в Киеве так делал тут сейчас делает, а ессли не дай бог пройдет и дальше продолжит если его не выгнать из города

  2. В последний день заплатит паре людей, если вдруг его команда скажет, что голосов может не хватить, я так конечно рассчитывать алчным черниговцам не на что. Микитась судя по всему, как и его патрон Атрошенко, прекрасно умеет обещать, но не выполнять…(((

  3. Бедные люди из сел… Они продолжают верить во всякую фигню, что им такие как Микитась, обещают ( Они по-моему больше всех страдают сейчас. Мало того, что с децентрализацией у нас полная лажа по вине чиновников, так еще и всякие по селам катают надежду людям дают, а кто выполнит??

Back to top button