Політика (відео)

Людмила Давиденко одержала підтримку від представників Менщини (Відео)

*Актуально

Менщина підтримує Людмилу Давиденко. Той внесок, який зробив її трагічно загиблий чоловік Валерій Давиденко у розвиток населених пунктів району, сьогодні високо оцінений менянами.

«Із Валерієм Миколайовичем ми були знайомі дуже давно. Це та людина, в якої ніколи не розходилися слова зі справами. І я дуже радий, що його справу продовжує його половинка. Це треба задуматися, що родина жила одним життям. Діти батька не бачили. Батько був завжди на округах. І сьогодні мати піднімає отой стяг, який невиправно… забрали життя в людини. Піднімає цей стяг і веде», — Валерій Кравцов, заступник директора Менського зоологічного парку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Давиденко закликала людей не бути байдужими (Відео)

Команда, яка була пліч-о-пліч із Валерієм Миколайовичем, підтримала Людмилу Давиденко, котра балотується в депутати Верховної Ради по 208-му виборчому округу.

«Команда, яка була у Валерія Миколайовича, вся залишилася. Вони готові мені передати ті напрацювання, які були розпочаті, але не завершені», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати у 208-му  виборчому округу.

Проста, надійна, своя. Жінка, яка все життя була надійною опорою свого чоловіка, йде реалізовувати його програму, котру не вдалося здійснити через трагічні обставини.

«Хотілося б заручитися вашою підтримкою… за Людмилу Олексіївну. Бо вона хоч і маленька, але думаю, що вона за нас», — Володимир Булавка, представник Менської громади.

Під час вояжу Менщиною Людмила Давиденко поспілкувалася з людьми, розповіла свою програму дій як народного депутата та вислухала проблеми, в яких люди потребують допомоги.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button