Політика (відео)

Людмила Давиденко закликала людей не бути байдужими (Відео)

*Актуально

Перемогти, щоб продовжити справу трагічно загиблого народного депутата Валерія Давиденка. Його дружина, яка вирішила довести, що все зроблене її чоловіком не було даремним, продовжує зустрічі з жителями 208-го виборчого округу.

«Маю намір балотуватися, щоб продовжити його роботу в округу», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати у 208-му виборчому округу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вона нас не підведе», – Людмила Давиденко зустрілася з жителями Талалаївщини (Відео)

Людмила Давиденко під час діалогу з жителями Бахмацького району попросила їх не бути байдужими до власного життя та прийти 25 жовтня на виборчі дільниці, проголосувавши за тих, кому вони довіряють.

«25 жовтня будуть вибори. Я вас всіх закликаю обов’язково на них прийти. Обов’язково віддати власні голоси. Не стояти осторонь. Не чекати, що хтось проголосує за вас, що комусь видніше», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати у 208-му виборчому округу.

Сьогодні жителі громад завдяки реформі децентралізації мають унікальний шанс вибирати владу яка буде поряд, яка не втече до Києва чи Чернігова.

«Реформа децентралізації спрямована на те, щоб ми обрали тих, хто тут, на місцях. І щоб ці люди не чекали чиєїсь вказівки, а щоб вони були поруч із нами, щоб вони до нас дослухалися. Щоб вони ухвалювали ті рішення, які для нас важливі», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати у 208-му виборчому округу.

На Чернігівщині «батьком» децентралізації був чоловік Людмили Давиденко. Він не зумів завершити все розпочате, тому зараз ця проста жінка, яка ніколи не була в політиці, за підтримки однодумців Валерія Миколайовича вирішила продовжити цю роботу. Роботу з людьми, роботу для людей.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button