206 округПолітика (відео)

Максим Микитась пообіцяв бути самостійним і не вступати в «БПП» (Відео)

Переможець проміжних виборів до Верховної Ради по 206-му одномандатному округу Максим Микитась під час своєї прес-конференції у Чернігові запевнив, що не вступатиме до лав партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Також новоспечений слуга народу розповів про свої депутатські амбіції.

Микитась – будівельник і законотворець

-В мене є дуже великі напрацювання щодо законотворчої діяльності. А саме щодо забезпечення молоді, соціальних верств населення саме доступним житлом. Доступним за ціною. В тому числі це субсидіювання державою, відновлення державних програм. Саме для молоді Чернігівщини це надважливе питання.

Микитась – не з БПП

-Синхронно не буду з коаліцією. Одразу кажу. В БПП точно не буду вступати. Я вам особисто обіцяю. Саме особисто обіцяю, що в фракцію БПП я вступати не буду.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. ОЙ да ладно он и так пошел от 2влади» кому он расказывает, вступление в партию то формальность , так то всем опгнятно что он заодно с петрухой )

  2. Нуну какие мы нежные! А денежку и поддержку админ.ресурса как отрабатывать будет?? Может Микитасик еще не в курсе, но за все нужно платить, а особенно столице за фин.помощь и поддержку! Если что, Атрошка ему быстро расскажет, что и как происходит в таких случаях)))

  3. Серьезно? Вот так депутаты и начинают свою карьеру со лжи. Микитасик может рассказывать, что угодно, но он вступит в ряды БПП как миленький! Это только вопрос времени. Атрошка тоже ломался, когда от Яныка к Пороху перебегал, но ничего, справился…

Back to top button