Політика (відео)

Микитась – про перемогу, депутатські амбіції та поповнення в сім’ї (Відео)

ЦВК порахувала 100 % бюлетенів 206-го округу. На проміжних виборах із результатом 31,45 % переміг самовисуванець Максим Микитась.

Спеціально для ЧЕline фактичний переможець і новоспечений нардеп розповів про свої першочергові кроки як парламентаря, народження доньки та про те, чи задоволений результатом.

         Микитась – про свою перемогу та народження доньки

-Я очікував, що буде невеликий розрив. Але цього достатньо, щоб перемогти. Я вважаю, що чернігівці проголосували за своє майбутнє. Я не давав зайвих обіцянок. Але важливіша подія – це народження доньки. Емоції переповнюють. Я зараз хочу трохи видихнути і побути з нею. Як назвемо, ще не знаємо. Думаємо.

Про депутатські амбіції

-Як нардеп планую залучити якомога більше коштів для доріг Чернігівщини, щось треба робити з транспортним сполученням у селах, адже держава чомусь забула про села. Дуже важливо працювати саме в Чернігові. Важлива проблематика – це житлове забезпечення, тобто мій професійний напрямок. Також я працюватиму над законопроектами щодо субсидіювання, будівництва житла для молоді та соціальних верств населення.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Ой да никто и не сомневается, что Микитась в первую очередь пойдет застраивать Чернигов своими бетонными коробками! Наверняка, «что-то не получится», и вместо жилья для молодежи вырастут котетжи и гостиницы… Микитасик точно знает, что именно нужно строить, чтобы получить максимум бабла — а ведь именно это его основная цель!

Back to top button