Політика (відео)

«Наш край» у Батурині провів підготовку до майбутніх виборів (Відео)

*Актуально

Консолідація сил, цілі на майбутнє та звітування за виконану роботу. Політична партія «Наш край» у мальовничому Батурині провела загальні збори всіх регіональних структур.

«Мені дуже приємно, що вже не перший рік у Батурині ми робимо ці загальні збори  «Нашого краю», — Леонід Душа, голова Батуринської об’єднаної громади.

«Сьогодні обласна партійна організація «Наш край» зібралась на свої загальні збори, щоб зміцнити свої лави, щоб визначитись, хто з нами, хто не з нами», —Ірина Грозенко, депутат Чернігівської обласної ради («Наш край»).

«Порушували питання партійного розвитку, проаналізували й роботу, яку проводять депутати, активісти. Все-таки 1 100 депутатів різних рівнів рад», -Олександр Соколов, голова фракції партії «Наш край» у Чернігівській міській раді.

«Наш край» – політична сила, яка є лідером довіри людей на місцевих виборах як в Україні загалом, так і на Чернігівщині зокрема. Наша область сьогодні налічує понад тисячу депутатів усіх рівнів від цієї партії. Щодо подальшого партійного та суспільного розвитку обговорили подальші фундаментальні цілі для впровадження в регіональній роботі.

«По-перше, це децентралізація. Тобто збільшення повноважень об’єднаних територіальних громад. По-друге, це збільшення фінансування громад. І зокрема за рахунок передачі лісів. Ну, і… У сфері соціального захисту Чернігівщина назбирала 25 тисяч підписів проти підвищення ціни на газ», — Ольга Чередник, голова чернігівської обласної організації партії «Наш край».

Сьогодні «Наш край» – це партія професіоналів і господарників, яка стала піонером у впровадженні децентралізації в області. І сьогодні ця партія є основою становлення місцевого самоврядування на Чернігівщині.

 

Ще статті по темі

Back to top button