Політика (відео)

«Вона нас не підведе», – Людмила Давиденко зустрілася з жителями Талалаївщини (Відео)

Людмила Давиденко, відвідавши Талалаївський район, обговорила з людьми питання продажу землі. Попросила власників паїв не продавати свої земельні наділи за безцінь.

«Вони користуються оцим нашим зубожінням, що ми біжимо до першого фермера, аби за скількись віддати. Бо нам сьогодні важливо на операцію, чи на якесь лікування. А хіба оце по тисячі доларів – це ціна за землю? Ні. У Голландії, де земля через десять років буде затоплена, 30 тисяч євро»,- Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати у 208-му виборчому округу.

Сьогодні може статися так, що держава «покине» людей, залишивши їх напризволяще перед агрохолдингами, які за безцінь видурюватимуть у селян їхнє право на землю. Людмила Давиденко як правознавець знає, як протистояти юридичним махінаціям. Вона, як і її чоловік Валерій Давиденко, готова стояти на варті прав своїх виборців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Людмила Давиденко знає, як залучити гроші на розвиток громад (Відео)

«Я хочу сказати, що саме Людмила Олексіївна Давиденко зможе достойно продовжити справи Валерія Миколайовича. Вона нас не підведе, я в цьому впевнений. Тому прошу всіх вас прийти 25 жовтня і підтримати Людмилу Олексіївну. Команда Валерія Миколайовича залишилася та сама. Люди всі професіональні, господарники»,- Анатолій Дупа, представник Талалаївської громади.

Зараз Людмила Давиденко, балотуючись у народні депутати, активно проводить зустрічі в громадах 208-го округу. Вона ні на крок не хоче відступати від ідеалів свого чоловіка.

«Валерій Миколайович, який був останні шість років вашим представником, уже привчив, щоб народний депутат був дійсно народним. І щоб кожен мав можливість його і за руку потримати, і якусь розмову провести особисту. Дуже багато часу проводив на окрузі, я маю намір не переривати цієї традиції»,- Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати в 208-му виборчому округу.

Відвідати кожен район, кожну сільську раду, подивитись в очі кожному. Людмила Давиденко виросла на Чернігівщині, для неї це рідна земля, тому вона не підведе ні справу свого чоловіка, ні своїх земляків. Адже як самовисуванець іде служити людям, а не політичним партіям.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button