Політика (відео)

Партія переможців: політсила «Наш край» провела форум у Батурині (Відео)

Партія господарників, лідерів і переможців. Саме таке визначення закріпилося за політичною силою «Наш край», яка сьогодні в легендарній гетьманській столиці Батурині провела свій обласний форум. На нього завітали й народні депутати України – Борис Приходько та Сергій Шахов.

«Ми залишаємося на політичній карті Чернігівської області провідним гравцем. Хоч як би останнім часом раділи наші опоненти… Не дочекаються. Я кажу і ви кажіть: «Наш край» живе і буде жити», —  Борис Приходько, народний депутат України

«Ми не зупинимося на тому, що просуваємося вперед.  І будемо будувати не лише партійну політичну структуру, а господарників. Як ми з цього починали і не закінчуємо. Наше завдання номер один – не руйнувати державу, а розбудовувати», —  Сергій Шахов, народний депутат України

Сьогодні «Наш край» – це провідний гравець на політичній карті Чернігівщини. Це партія лідерів, мерів і професіоналів. На Чернігівщині депутатами, головами міських і селищних рад зараз є понад 2000 осіб від цієї політичної сили.  Тобто, четверта частина місцевого самоврядування Чернігівщини – представники «Нашого краю».

 «Наш край»  у Чернігівській області представляють 2000 депутатів. Це велика сила досвідчених людей. І я впевнений, що досвід цих людей дасть свій позитивний результат», — Олександр Соколов, депутат Чернігівської  міської ради («Наш край»)

На чергових місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня цього року, представники партії «Наш край» готові до політичної боротьби і – найголовніше – до служіння громадам.

«Для міста Чернігова і для всієї області цей рік у багатьох речах буде визначальним. Які люди будуть керувати громадами, які якості в цих людей, яке майбутнє в нашої області та нашого міста», —  Віктор Бистров, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»)

«Настрій бойовий. Ми ідемо перемагати. Я вважаю, що ми сформували одну з найпотужніших команд», —  Сергій Цибенко, депутат Сухополовянської сільської ради  («Наш край»)

«Настрій дуже позитивний. Хотілося всіх побачити. Почути думку, висловити свої думки», — Олександр Стрішний, депутат Новозаводської в м. Чернігові ради («Наш край»).

«Настрої на форумі – побачити єдину команду котрій буде до снаги вирішувати питання, що стоять перед нами, і ті виклики, які зараз є, ми повинні здолати гідно», — Юрій Кантур, голова Комарівської громади

Постійний рух уперед, досвід, командна робота та служіння людям – це запорука розвитку «Нашого краю». На самому ж форумі були окреслені основні напрями роботи та перспективні плани для підготовки до місцевих виборів, на яких «нашокраївці» будуть представлені кандидатами на голів і депутатів у кожній громаді області.

*Актуально

Журналіст: Олег Дешура

 Оператор: Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Back to top button