Політика (відео)

Людмила Давиденко одержала підтримку від потужного переробного підприємства Чернігівщини (Відео)

*Актуально

Людмила Давиденко, кандидат у депутати Верховної Ради, разом із командою однодумців продовжує зустрічі з жителями 208-го виборчого округу. Цього разу дружина трагічно загиблого народного депутата Валерія Давиденка зустрілася з жителями Ічнянщини.

«Вона вирішила іти в політику, щоб продовжити справи свого чоловіка, а ми, люди небайдужі, його товариші, йдемо в підтримку. У програмі Людмила Олексіївна розкаже, що жодна школа, жодна лікарня, жоден будинок культури не повинні закритися», — Валерій Колоша, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я в це щиро вірю», – Леонід Душа підтримав на виборах Людмилу Давиденко (Відео)

Людмила Давиденко розповіла, що рішення йти в політику пов’язане з її розумінням, наскільки це було б важливо для її чоловіка, який віддавав роботі в окрузі, допомозі людям частинку свого життя.

«Завжди підтримувала Валерія Миколайовича, ми 22 роки з ним прожили разом. І коли в його житті сталася політика, я відчувала, що моя нагальна потреба – його підтримувати», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати в 208-му виборчому округу.

Людмила Давиденко зустрілася і з колективом Ічнянського молочноконсервного комбінату. Почула слова підтримки від представників одного з найпотужніших переробних підприємств Ічнянщини.

«Нам не байдуже, хто представлятиме цю громаду, нам не байдуже, хто представлятиме нас у Верховній Раді, тому ми вам бажаємо успіхів, ми вас підтримуємо і нехай у вашому житті складається все добре», — Валентин Запорощук, представник Ічнянського молочноконсервного комбінату.

Сьогодні Людмила Давиденко, продовжуючи політичний шлях свого чоловіка, практично є єдиним кандидатом, якому не байдуже село, не байдужі люди.

«Крім нас, воно нікому не потрібне. Не ждіть, що хтось до нас приїде і щось зробить. Будуть говорити багато, але якщо ми разом не організуємося, ніхто цього не зробить. Тому нам треба, щоб у нас у Верховній Раді була людина «наша», добра, чуйна», — Валерій Колоша, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське».

«Своя» людина, людина, не зіпсована політикою, людина, яка буде голосом громади у Верховній Раді – саме такі надії жителі громад 208-го округу покладають сьогодні на Людмилу Давиденко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button