Політика (відео)

Разом напишемо стратегію розвитку громад: «Наш край» розгортає активну роботу в області (Відео)

Політична сила «Наш край» ітиме на місцеві вибори, що відбудуться 25 жовтня. На цьому наголосив народний депутат України Борис Приходько під час зустрічі з активом політичної сили в Бахмачі. Він зазначив, що партія «Наш край» має значну підтримку, зокрема й у Бахмацькому районі. Вона висуватиме кандидатів на посади голів ОТГ і в депутати місцевих рад різних рівнів.

«Ми братимемо участь у місцевих виборах. Не тільки тут, у районі. Ми братимемо участь у виборах по всій області. В кожну ОТГ, в кожне місто. У нас буде своя кандидатура не тільки голови ОТГ, а й депутатів»,- Борис Приходько, народний депутат України.

«Найголовніше питання, що стоїть на місцевих виборах в ОТГ, – це голова ОТГ. Голова є ключовою особою в об’єднаній територіальній громаді»,- Юрій Музика, голова виконавчого комітету Чернігівської обласної організації ПП «Наш край».

Під час зустрічі представили кандидатів на голів трьох громад району, які йтимуть на вибори від політичної сили «Наш край». Юрій Музика повідомив, що у Дмитрівській громаді консультації тривають. А от із кандидатами в очільники Бахмацької та Батуринської ОТГ політична сила вже визначилася.

«Що ми зробили за три роки в громаді, тут секретів нема. Всі бачать, скільки всього ми встигли зробити. Наша громада розвивається, грошей вистачає, всього вистачає»,- Леонід Душа, чинний голова Батуринської ОТГ, кандидат на посаду голови Батуринської ОТГ.

«Дійсно, планів багато. Ідей багато. Я вважаю, ми спільно з вами будемо писати стратегію розвитку нашої громади. Ми розуміємо, тут сидять різні люди, працюють у різних галузях, але головна мета, задля якої ми всі працюємо, – це покращення життя наших мешканців»,- Тетяна Неділько, кандидат на посаду голови Бахмацької ОТГ.

На зустрічі були присутні представники, сільські голови та депутати всіх населених пунктів Бахмаччини. Вони обговорили проблематику розвитку району, створення ОТГ, стратегічного розвитку області загалом. Борис Приходько розповів про відповідний законопроєкт, який зареєструють наступного тижня в комітеті економічного розвитку. Нардеп є його співавтором. Він пояснив суть цього документа.

«Повинна бути локалізація місцевого виробництва. Щоб не купували все за кордоном. Там від 25 до 80% — це українське виробництво. Це спонукає наш уряд відкривати місцеві підприємства та давати людям зарплату, роботу і виготовляти місцевий товар»,- Борис Приходько, народний депутат України.

Окрім цього, Борис Приходько наголосив на тому, що політична сила «Наш край» працює цілеспрямовано. І вона продовжуватиме свою активну роботу по всій області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button