206 округПолітика (відео)

Столичний кандидат Микитась планує забудовувати Чернігів (Відео)

Кандидат у народні депутати по 206 округу Максим Микитась представив журналістам свою програму. Серед всього іншого він обіцяє звернути увагу на покращення інфрастурктури регіону, не виключає , що займатися цим буде і очолювана ним корпорація «Укрбуд».

«Для нас найголовніше, що Чернігівщина розбудовувалася. Якщо зайде сюди корпорація , то нічого поганого не бачу в цьому. Це розвиток будівельної галузі», — кандидат у народні депутати по 206 округу Максим Микитась.

Столичний забудовник вже має плани і на роботу у Верховній Раді. Охоче ділиться з журналістами своїми думками.

 «Я ніколи не буду голосувати за те, що необхідно для того, аби ми отримували кошти МВФ, за збільшення пенсійого віку і т.д. Однак я за те, щоб пенсії збільшити в три рази», — зауважив Микитась.

Микитась, як і всі кандидати, переконує у своїй щирості. Каже, буде працювати для людей. На відміну від своїх опонентів, які в один голос заявляють про факти підкупу виборців на окрузі, Микитась цього процесу не боїться.

«Я повністю довіряю правоохоронним органам і готовий їм допомагати», — Максим Микитась.

До виборів лишилося менше десяти днів. Передвиборчу гонку по 206-му округу вважають менш бурхливою за минулорічну по 205-му, однак обидві кампанії вже зараз можна сміливо називати  брудними.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Ничего удивительного , сразу біло понятно что этот одизный застрйщик микитась которого выгнали из Киева приехал к нам застраивать Чернигов , зная то как он застраивал Киев это далеко не лучшая идея для горожан

  2. А я вот вижу много плохого, что может случится, если в Че зайдет корпорация Микитася! Многие его застройки незаконны, а значит рано или поздно его посадят, а люди, которые покупают у него жилье, скоро останутся и без квартир и без денег ((( Зачем нам нужно такое в Чернигове?

Back to top button