Політика (відео)

«Я в це щиро вірю», – Леонід Душа підтримав на виборах Людмилу Давиденко (Відео)

*Актуально

Людмила Давиденко повертається до зустрічей із людьми. Останні тижні вона боролася проти підступів конкурентів, які хотіли зняти її з виборів.

«Я була змушена відстоювати своє право бути кандидатом у депутати. Те, що написано в Конституції, виявляється, не для всіх працює. Люди умисно допустили помилку з документами, шляхом значних махінацій мені двічі відмовляли в реєстрації кандидатом у народні депутати», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати в 208-му виборчому окрузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК зареєструвала Людмилу Давиденко кандидатом у нардепи за 208-м округом Чернігівщини (Відео)

Правди вдалося добитися лише через рішення Верховного Суду. Як кандидат у народні депутати Людмила Давиденко однією з перших відвідала Батуринську громаду, в якій одержала підтримку від чинного голови громади Леоніда Душі.

«Поки вона не заангажована політикою. Думаю, коли вона добереться до влади, то буде нам допомагати. Я в це щиро вірю», — Леонід Душа, голова Батуринської громади.

Людмила Давиденко – дружина трагічно загиблого народного депутата від цього ж округу Валерія Давиденка. Іде в народні обранці як самовисуванка. Адже хоче, як і її чоловік, служити людям, служити виборцям.

«Ви знаєте, що багато хто голосує не по совісті, а так, як вирішить партія. Я хочу голосувати так, як буде комфортно моїм виборцям», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати в 208-му виборчому окрузі.

В основу своєї програми ставить підтримку підприємництва, фермерства в сільській місцевості.

«Започатковувати та підтримувати заходи з розвитку підприємництва в селі, малих селянських фермерських господарств, тому що село процвітатиме, якщо тут будуть робочі місця. А якщо будуть робочі місця, тут залишатиметься молодь, сюди їхатиме молодь», — Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати в 208-му виборчому окрузі.

Проте більшість обіцянок Людмила Давиденко пов’язує з продовженням справи свого чоловіка, тобто завершення всіх починань, які, на жаль, тоді так і не вдалося завершити.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button