Політика (відео)

ЦВК зареєструвала Людмилу Давиденко кандидатом у нардепи за 208-м округом Чернігівщини (Відео)

Щойно дружина загиблого народного депутата Валерія Давиденка Людмила Давиденко оголосила про свій намір продовжити благі справи чоловіка та заявила про балотування до Верховної Ради, цинічні та лякливі опоненти одразу почали всіляко їй протидіяти. Адже вони чітко розуміють, що люди довіряють Людмилі Давиденко та підтримують її. А тому перемогти її на виборах популісти не мають жодних шансів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК зареєструвала Людмилу Давиденко кандидаткою в народні депутати по 208 округу Чернігівщини

«Скажу чесно, я не думала, що настане той час, коли мені доведеться вийти із тіні і продовжувати його роботу. Життя мого чоловіка в окрузі. Він не бачив ні сім’ї, ні дітей, ні батьків. Він тут жив. Він хотів добитися розквіту села всіма доступними способами. Я знаю, як Валерій ходив… І кулаком стукнути треба, і ультиматум, щоб зайві 10 кілометрів асфальту для дітей проклали, чи щоб фельдшерський пункт не закрили».

Тому опоненти й вдалися до підлих корупційних вчинків, аби позбавити Людмилу Давиденко гарантованого конституцією права балотуватися.

«ЦВК пакет документів прийняла без жодних зауважень. Потім почалося найцікавіше. Я з’ясувала, що співробітником міграційної служби було допущено технічну помилку. Випадково чи умисно внесли відомості про мій паспорт. Я звернулася із заявою про негайне виправлення цієї помилки до департаменту паспортизації міграційної служби. Але отримала максимальну протидію співробітників цієї установи».

Але справедливість була відновлена – Верховний Суд визнав дії Центральної виборчої комісії протиправними та зобов’язав зареєструвати Людмилу Давиденко кандидатом у народні депутати. Тому жителі 208-го округу Чернігівщини можуть радіти – Людмила Давиденко йде на вибори перемагати!

*Актуально

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button