Політика (відео)

Якщо людина вірить у Бога, вона не зробить поганого: Людмила Давиденко відвідала Менську громаду (Відео)

Людмила Давиденко продовжує зустрічі з жителями громад. Цього разу вона, вже як кандидат у народні депутати по 208-му виборчому округу, відвідала Менщину. На заході була присутня й команда Людмили Давиденко, яка підтримуватиме її і після виборів.

«Ми, аграрії, у своєму районі та на Менщині підтримуємо Людмилу Олексіївну як кандидата в депутати, тому що ми віримо в неї. Я вам скажу ще більше: вона глибоко віруюча людина і мама її – віруюча людина.  Для мене це дуже важливо, бо якщо людина вірить у Бога – вона ніколи не зробить поганого для людей»,- Валерій Колоша, депутат Чернігівської обласної ради, директор ПСП «Пісківське».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гендерне протистояння в 208-му окрузі: 17 чоловіків і одна жінка (Відео)

Духовність, віра – такими словами охарактеризували Людмилу Давиденко її однодумці. За словами Валерія Колоші, лише Бог допоміг Людмилі Олексіївні здолати шалений тиск, протидію в її реєстрації кандидатом у народні депутати.

«Настільки чинили тиск і протидію моїй реєстрації органи міграційної служби… Верховний Суд, який зобов’язав ЦВК мене все-таки зареєструвати… акцентували на тому, що державна міграційна служба просто зловживала владою. Вони припустилися технічної помилки і 18 разів відмовилися її виправити»,- Людмила Давиденко, кандидат у народні депутати по 208-му виборчому округу.

На сьогодні все подолано – і тепер право вибору залежить не від олігархів і політиків із Києва, а від простих людей. Саме вони вже двічі висловлювали довіру Валерію Давиденку. Сьогодні ж ці виборці своїм голосом можуть показати, що загибель Валерія Миколайовича не ставить хрест на його справі, яку продовжить його дружина Людмила Давиденко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button