ProСпорт

«Агродім» в Бахмачі провів свій перший турнір з міні-футболу (Відео)

Гарний настрій, заряд бадьорості, нагороди і бажання проводити нові змагання.

Таким був підсумок першого турніру холдингу ТОВ СП Агродім з міні-футболу, який провели за підтримки народного депутата Валерія Давиденка. Таким загалом працівники холдингу збираються не часто. Багато часу вони на роботі. Тому раді кожній такій зустрічі.

— Гарно провели час. Добре, що змогли зібратися. Роботи у полі завершили, —  Анатолій Супрун, заступник директора.

Вік у спорті не головне. Навіть сивочолі чоловіки не поступалися своїм молодшим колегам. Учасники турніру кажуть, що футбол – командна гра, яка дозволяє краще розуміти один одного і міцніше згуртувати колектив. Тому вже готуються до наступних змагань.

— Перший турнір. Сподіваюсь будемо проводити ще. На цьому не зупинимося. Будуть різні змагання.. Були пропозиції грати у волейбол. Це згуртує колектив та підніме дух, — Євген Шевченко, організатор турніру.

— Настрій у спорті приємний. Подяка і Валерію Миколайовичу і всім учасникам турніру, — Павло Куслій, кращий воротар турніру.

Переможців та переможених на турнірі не було, переконані усі учасники змагань. І це найголовніше. Позитивний настрій отримали всі. Без нагород та призів не залишилася жодна з команд. Відзначили і кращих гравців в усіх амплуа.

Ще статті по темі

Back to top button