ProСпорт

Чернігівські рукопашники хочуть битися з іноземцями (Відео)

Чернігівські рукопашники вчергове відзначилися вдалими результатами. В доробку нашої команди на чемпіонаті України з рукопашного бою 4 золота, одне срібло та 3 бронзи.

Лідери збірної Андрій Козир та Олександр Єрмоленко були на висоті,  здобувши по дві перемоги. Обом треба було довести свою майстерність, аби підтвердити своє місце у складі національної команди. Хлопці досягли всього в Україні, тому прагнуть показати себе як найкраще на міжнародній арені.

«Чемпіонат України підкоряється не вперше. Виграв чемпіонат Європи, а от на чемпіонаті Світу — тільки бронза. Тому є куди рости», — чемпіон України Андрій Козир.

Багаторазовому чемпіону України Олександру Єрмоленку золото далося непросто. Суперники залишили на обличчі згадку.

«Не можу сказати, хто залишив. Андреналін зашкалює. Вдома потім все болить», — чемпіон України   Олександр Єрмоленко.

На чемпіонаті спробували свої сили і наші юніори. Для багатьох – це був дебют на дорослому турнірі.  І до честі чернігівців вони не розгубилися, хоча перед виходом на татамі ноги тремтіли. Результатами юніорів задоволені і тренери. Хлопці віддали всі сили для перемог.

«Перспектива у нас є. Багато хлопців виступали вперше, але програли, адже рівень дуже сильний», — тренер СК «Октант» Сергій Козир.

«Потрібно більше уваги тренуванням приділяти. В майбутньому краще покажу себе»,бронзовий призер Чемпіонату України Денис Петренко.

Нині рукопашний бій переживає новий підйом. Цей вид спорту дуже активно культивують у силових структурах і клубах. Проводиться безліч турнірів різного рівня.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button