Спорт (Відео)

Абонемент для хлопців від програми «АНАТОМІЯ СПОРТУ» і фітнес-центру «KISEL GYM» розіграно

Ще один абонемент від програми «АНАТОМІЯ СПОРТУ»  і фітнес-центру «KISEL GYM» отримує  Ярослав Шаповаленко.  Він правильно відповів на запитання  від Андрій Киселя.

bezymyannyj

Нагадаємо, Андрій Кисіль запитував у хлопців, скільки у  фітнес-клубі «KISEL GYM» є станків СМІТТА.. Правильна відповідь – 3.

Голосування розпочалося у суботу 4 вересня і тривало рівно тиждень.

Відсьогодні, 11 вересня, розпочинається нове голосування. Подробиці акції http://cheline.com.ua/chelinetv/pro-sport/anatomiya-sportu/anatomiya-sportu-programa-trenuvan-dlya-hloptsiv-krossfit-i-rozigrash-abonementu-video-26215.

До дня народження фітнес-центру «KISEL GYM» програма «АНАТОМІЯ СПОРТУ»  продовжує роздавати дівчатам безкоштовні абонементи, щонеділі – хлопцям.

Є дві умови отримання абонементу:

1) поширювати у своїх соцмережах (Вконтакте, Фейсбук, Твітер, Однокласники) новини інтернет-порталу cheline.com.ua. Що більше наших новин на ваших сторінках – то більше у вас шансів отримати безкоштовний місячний абонемент.

2) дати правильну відповідь на запитання від іменинника – фітнес-центру. Питання  озвучує у кожній програмі Андрій Кисіль.

Відповідь на запитання протягом усього тижня і до 11.00 ранку суботи (для дівчат) і неділі (для хлопців) необхідно залишати на сайті cheline.com.uа під програмою «АНАТОМІЯ СПОРТУ».

Ще статті по темі

Back to top button