Спорт (Відео)

ФК «Чернігів»: про підготовку до чемпіонату та плани на спортивне майбутнє (Відео)

13 лютого головна команда футбольного клубу «Чернігів» вийшла з відпустки та розпочала підготовку до весняної частини сезону 2022/23 р. Зараз команда – на етапі активної групової підготовки.

«Ми готуємося до другої частини чемпіонату України Першої ліги. Почали готуватися місяць тому. Спершу була індивідуальна робота, тепер готуємось у групі. Проводимо щоденні тренування, є дні, коли і по два тренування на день. Тобто в робочому режимі в період зборів», — головний тренер ФК «Чернігів» Валерій Чорний.

Чотири перемоги та чотири гри внічию – такий результат команди під час сезону 2022/23. Таким чином ФК «Чернігів» дебютував у VBET UA у Першій лізі. Такий результат «тигрів» задовольняє і надихає на подальшу активну роботу. 

«Я вважаю, ми доволі непогано виступили в першому колі, на першому етапі змагань. Що стосується стану в клубі – чудовий стан. Готуємося емоційно, чекаємо початку чемпіонату.

Наразі ми готові десь на 50%», — головний тренер ФК «Чернігів» Валерій Чорний.

Станом на зараз «тигри» посідають найвищий щабель у своїй групі Першої ліги. Втримати цю планку та активно розвивати подальший рівень клубу – основні цілі на сезон. Чемпіонат для ФК «Чернігів» розпочнеться 8 квітня, вдома, у грі проти «Маріуполя».

«Усі бажають залишитись в Першій лізі. Бажання залишитися – проміжний етап. Звісно, хотілося б зайняти те місце, на якому ми зараз, і рухатися далі», — головний тренер ФК «Чернігів» Валерій Чорний.

Наразі групові тренування, а в подальшому матчі, команда проводитиме на стадіоні «Юність». Адже стадіон «Чернігів-Арена», що постраждав унаслідок російських обстрілів, для цього непридатний.

Журналіст: Таліна Тарасенко

Оператор: Сергій Бутько

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button