Спорт (Відео)

Команда «Єдність-ШВСМ» зіграла з харківським «Житлобуд-1»

 

8 вересня на стадіоні СК «Єдність» відбувся матч 5-го туру Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд Вищої ліги сезону 2018/2019 років, в якому «Єдність-ШВСМ» Плиски приймали чинного чемпіона країни — харківський «Житлобуд-1».

Вже на 20-й хвилині матчу рахунок був — 1:1. Спочатку Ольга Овдійчук вдало зіграла на добиванні, а вже у наступній атаці, завдяки індивідуальним діям Надії Вегерич рахунок було зрівняно. Пропущений гол ще більше активізував атакувальні дії «Житлобуду» та господарі поля вміло відводила загрозу від своїх воріт. І все ж, на 38 хвилині чудовий удар у виконанні Юлії Шевчук застав зненацька всю оборону «Єдності». Саме з рахунком 1:2 на користь гостей команди пішли на перерву.

На початку другої половини зустрічі гравці «Житлобуд-1» одразу провели результативну атаку, яку завершила Ольга Овдійчук. Цей гол став останнім у цій зустрічі. В підсумку важка і важлива перемога харківського клубу — 3:1.

Саме цей матч став останнім випробуванням підопічних Валентини Котик перед відповідальним матчем 1/16 фіналу жіночої Ліги Чемпіонів УЄФА, в якому харківський «Житлобуд-1″ зіграє зі шведським»Лінчепінгом». Перший поєдинок відбудеться 12 вересня в Харкові на ОСК «Металіст» о 18:00.

Ще статті по темі

Back to top button