Спорт (Відео)

Уперше у своїй історії: команда ФК «Чернігів» про гру в Першій лізі (Відео)

Футбольний матч ФК «Чернігів» – ФК «Скорук» привернув увагу чималої кількості чернігівців. Справді історичний момент: уперше склад ФК «Чернігів» зіграв у Першій лізі. Аби мати таку можливість, команда «тигрів» ретельно тренувалася, вивчала суперників і розробляла власну стратегію гри. Зусилля виявилися виправданими: команда зіграла внічию.

«Минулого місяця ми проводили підготовку до чемпіонату України, отримали атестацію в Першій лізі, готувалися ретельно, вивчали суперників і готувалися до Першої Ліги.  Уже відбулася перша гра, і ми приймали тут команду з Нікопольського району, зіграли 1:1, доволі цікава була гра. В першому таймі не реалізували їх. Пропустили в другому таймі м’яч, але хлопці непогано зіграли, відігралися і мали моменти, аби в подальшому виграти цю гру»,- Валерій Чорний – головний тренер ФК «Чернігів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренерський склад ФК «Чернігів» поповнив Андрій Поляниця

Непоганою гру називають і учасники клубу. Зізнаються, хотілося більшого, утім, результатом задоволені, адже планка зараз – висока.

«Звісно, хотілося перемогти, але для початку сезону, для першої гри, в чемпіонаті, що на голову сильніший, це доволі хороший результат, тому ми раді такому результату»,- Анатолій Романченко – захисник ФК «Чернігів».

Зараз головний пріоритет для команди – достойно відіграти у цьому сезоні. На удосконалення навичок спрямовані всі тренування, адже від результатів у цьому календарному році залежить участь у весняних іграх.

«Подальші плани – зіграти в цьому календарному році ще 13 ігор. Це група з 8 команд, на виїзді та вдома. Потім весняна частина буде відбуватися, залежно від того результату, який ми покажемо в цьому сезоні»,- Валерій Чорний – головний тренер ФК «Чернігів».

Планку чернігівці взяли високу і команда налаштована рішуче та натхненно.

«Настрій тільки позитивний, у першій грі взяли очко собі одне. Далі розбираємо ігри суперника, дуже вмотивовані, тому тільки позитивний настрій»,- Дмитро Кулик – нападник ФК «Чернігів».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Журналіст Таліна Тарасенко

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button